<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1626966510916539&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Norsk finalist i kampen om å bli årets gründer i Europa i 2017

TicketCo kan gå til topps i Europa

Publisert 20 mars 2017 av TicketCo

TicketCo er den norske finalisten i kampen om å bli årets gründer i Europa i 2017. Avstemningen er i gang, og du kan stemme her.


 

Hjelp TicketCo å vinne - Klikk her
- Vi håper at alle som heier på norsk innovasjon og nyskaping vil stemme på oss i dagene og uke fremover, sier daglig leder Kåre Bottolfsen i anledning finalerunden i European Business Awards, hvor TicketCo deltar i kategorien “Entrepreneur of the Year”.

- Det satses knallhardt på innovasjon og nyskaping over hele Europa, så konkurransen i klassen vår er beinhard. Likevel håper vi å kunne bite fra oss, og ser ingen grunn til at ikke et norsk IT-selskap skal kunne gå helt til topps, legger han til.

Kundedrevet utvikling

Bottolfsen gir kundene en stor del av æren for at TicketCo har kommet til finalen.

- Da vi startet opp hadde vi et enkelt selvbetjent billettsystem og et fåtall kunder. Basert på tilbakemeldingene deres har vi så lagt til nye funksjoner, som har gitt oss nye kunder, som igjen har gitt oss muligheten til å bygge et billettsystem basert på ønskene til de virkelige ekspertene i dette markedet - nemlig arrangørene, sier han.

Ved hjelp av denne typen kundedrevet utvikling har TicketCo i løpet av få år etablert seg som den fremste utfordreren i det norske billettmarkedet, med løsninger som er bygget nedenfra og opp.

- Mens konkurrentene våre - både nasjonalt og internasjonalt - sliter med å tilpasse gammel teknologi til nye handlemønstre, har vi hatt fordelen av å bygge teknologien vår fra grunnen av i samspill med dem som driver fram disse handlemønstrene. Det gir oss et stort konkurransefortrinn fremover, sier Bottolfsen, som opplever at kundene heier TicketCo fram.

The RSM Entrepreneur of The Year Award

Prisen TicketCo nå håper å ta hjem er The RSM Entrepreneur of The Year Award. I følge arrangøren skal prisen gå til visjonære gründere som gjennom målrettet jobbing har klart å erobre posisjonen som en vesentlig aktør i markedet sitt.

Siden starten i 2013 har TicketCo kapret mer enn tusen kunder, og billettsystemet har så langt håndtert mer enn femten tusen arrangementer - og et volum på mer enn én million enkeltbilletter.

- TicketCo er skapt i et tett og godt samspill med små og store arrangører over hele Norge, og på sett og vis er det erfaringene og kunnskapen alle disse har lagt inn i løsningene våre som nå skal deles med arrangører utenlands. Dette er kanskje det vakreste aspektet ved kundedrevet utvikling; måten tilbakemeldinger fra enkeltkunder kan omgjøres til konkret nytteverdi for en rekke aktører nasjonalt og internasjonalt, avslutter Bottolfsen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, slik at du kan ta helg med trygg forvisning om at du er helt oppdatert på innholdet vi publiserer. Bli med, du også!