<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1626966510916539&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Det var viktig for oss å kunne tilby kortsalg ved inngangen

Rastarkalvspelet gikk for iZettle

Publisert 2 oktober 2017 av TicketCo

- Integrasjonen mot iZettle var avgjørende da vi valgte TicketCo, sier styreleder og produsent Trond Sæterøy for Rastarkalvspelet på Frei utenfor Kristiansund.

 

- Som utendørsarrangør på Nordvestlandet er det ikke til å komme bort fra at en del publikummere vil se været an før de bestemmer seg for å kjøpe billett. Derfor var det viktig for oss å kunne tilby kortsalg ved inngangen, sier en av ildsjelene bak Rastarkalvspelet - Trond Sæterøy.

Da det historiske spelet skulle settes opp igjen i 2015, etter ti års pause, falt valget på TicketCo som billettsystem og betalingsløsning.

LES OGSÅ: Hva er TicketCo?

Tre ønsker til billettsystemet

- Vi hadde vel mer eller mindre landet på en annen løsning, men en kulturkollega anbefalte oss å se nærmere på TicketCo. Der fant vi det vi var på jakt etter, sier Sæterøy.

Som arrangører hadde Stiftelsen tre ønsker til billettsystemet sitt; Det måtte være enkel og greit å betjene. Investeringskostnadene måtte være lave, eller helst ikke-eksisterende. Og de måtte kunne ta betalt med kort ved inngangen.

- Spesielt det med kortbetalingen var viktig for oss, og der pekte jo iZettle seg raskt ut som den beste løsningen. Når vi så satt oss inn i resten av TicketCo-verktøyet konstaterte vi at det var full match mellom ønskene våre og det TicketCo kunne levere. Da var valget enkelt, forteller han.

LES OGSÅ: La publikum betale med kort

En kjempedugnad

Rastarkalvspelet er en dramatisering av slaget på Rastarkalv i 955, og en kjempedugnad som befolkningen på Frei står bak. Denne sommeren er det satt opp fem forestillinger, med premiere 23. juni.

-Vi håper på 1.000 solgte billetter, og forsalget ser lovende ut. Men på disse kanter kan det både blåse og regne midtsommers, så det er for tidlig å si hvor vi havner, sier spel-produsenten.

Han anbefaler alle som befinner seg på Nordvestlandet rundt Sankthans til å legge turen om Frei.

-Sjekk ut hjemmesiden eller Facebook-siden vår for å lese mer om oss, avslutter han.

LES OGSÅ: Bli TicketCo-arrangør

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, slik at du kan ta helg med trygg forvisning om at du er helt oppdatert på innholdet vi publiserer. Bli med, du også!