<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1626966510916539&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

"Det å komme tidlig i salg dreier seg om mer enn å bare skape inntekter"

Få produktet ut!

Publisert 3 februar 2017 av TicketCo

- Når du tror du er klar, er det for sent, sier daglig leder Kåre Bottolfsen i TicketCo i et videoklipp som promoterer DNB-arrangementet NXT 2016

19. oktober i år samler DNB gründere og investorer til arrangementet NXT 2016 i hovedkontoret i Bjørvika. DNB har fulgt TicketCo siden starten, og som selskapets bankforbindelse har storbanken sittet tett på veksten fra en liten startup til den fremste utfordreren i det norske billettmarkedet. Det er derfor kanskje ikke så rart at DNB har bedt TicketCo om å bidra med gründerråd når de nå skal selge arrangementet sitt.

- Begynn å selge med en gang, er det klare rådet fra Kåre Bottolfsen til alle dem som går med en gründer i magen. I en utfyllende kommentar forteller han at det å komme tidlig i salg dreier seg om mer enn å bare skape inntekter.

- Alle som skaper noe, bør skape dette med tanke på et behov i et marked. Det er i møtet med markedet den beste produktutviklingen skjer fordi man da får avdekket de faktiske behovene til kundene. Derfor skal man ikke vente til man tror produktet er ferdig før man tar det til markedet. Det er en åpenbar risiko at man da ender opp med å bruke masse tid og penger på å utvikle noe markedet ikke etterspør, eller at noen andre har kommet en i forkjøpet, sier han.

TicketCo har konsekvent benyttet såkalt Lean Startup metodikk under utviklingen av teknologien som i løpet av tre år har vokst fra en enkel selvbetjeningsplattform til det mest komplette billettsystemet på markedet. Nå står utlandet for tur, hvor man ved hjelp fra inputen de norske kundene har bidratt med de siste årene kan rulle ut et komplett produkt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, slik at du kan ta helg med trygg forvisning om at du er helt oppdatert på innholdet vi publiserer. Bli med, du også!