<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1626966510916539&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

- Vi har hørt på arrangørene og de mange frivillige sine ønsker, og er glade for å kunne lansere denne nyheten.

Endelig TicketCo til Android

Publisert 20 mars 2017 av TicketCo

- Dette vet vi at mange arrangører har ventet på, sier CEO Kåre Bottolfsen i TicketCo.

Det er ikke bare Donald Trump som sverger til Android. På verdensbasis er det omtrent 75 prosent som bruker mobiler med dette operativsystemet, mens omlag 25 prosent bruker en Apple-telefon med iOS.

Dermed er det på høy tid at TicketCo nå lanserer den populære arrangør-appen for Android.

- Vi har hørt på arrangørene og de mange frivillige sine ønsker, og er glade for å kunne lansere denne nyheten, sier Bottolfsen.

Han forteller at det i første omgang er verifikasjons-funksjonaliteten og support-chaten (som er eksakt den samme som iOS-versjonen) som ligger inne i Android-varianten av arrangør-appen. I neste omgang vil også rapport-funksjonaliteten følge etter.

- Dette gjør det enklere for arrangørene våre. Nå er det mange Android-brukere som slipper å låne eller kjøpe inn iOS-utstyr, og som enkelt kan skanne billettene med sin egen telefon, avslutter han.

Last ned TicketCo arrangør-app til Android ved å klikke på knappen under.

Google-Play-Store-5.5.12-Patched-Installer.png

Sjekk gjerne ut vår supportartikkel om du har spørsmål rundt nedlasting og installasjon av appen. Artikkelen finner du ved å klikke her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, slik at du kan ta helg med trygg forvisning om at du er helt oppdatert på innholdet vi publiserer. Bli med, du også!