<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=1626966510916539&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Går du med en entreprenør i magen?

Derfor bør du bli entreprenør

Publisert 3 februar 2017 av TicketCo

Går du med en entreprenør i magen? Under åpningen av Global Entrepreneurship Week i Bergen vil Kåre Bottolfsen fortelle deg hvorfor du bør satse på ideen din.


Tidligere har vi fortalt om hvordan TicketCo gjennom mikrofinanstjenesten Kiva støtter gründere i utviklingsland. Her i landet er støtteordningene og kompetansesupporten en helt annen for dem som går med en gründer i magen, og mandag 14. november vil mange av disse trekke til Impact Hub Bergen på Bryggen – og åpningen av Global Entrepreneurship Week Bergen.

I løpet av uken GEW Bergen pågår blir det arrangert hele 55 arrangement – både seminarer, foredrag, workshoper og mer uformelle samlinger. TicketCo har bidratt til denne innovasjonsuken tidligere, og er selvsagt på plass igjen i år.

- Det forplikter å motta så mye god drahjelp som vi har fått opp gjennom årene, sier CEO Kåre Bottolfsen, som mener GEW Bergen er en ypperlig anledning for å yte noe tilbake i form av å dele kunnskap og erfaringer med neste generasjons gründere.

- I åpningsinnlegget mitt vil jeg blant annet fortelle hvor viktig det er å ha et godt økosystem og støtteapparat i ryggen når man satser på ideen sin, sier han.

GEW er en årlig feiring av entreprenørskap. Uken markeres samtidig over hele verden, koordinert av Global Entrepreneurship Network i tett samarbeid med lokale samarbeidspartnere. GEW Bergen koordineres av Bergen Teknologioverføring, og blant samarbeidspartnerne finner vi DNB, Innovasjon Norge, Etablerersenteret i Bergen, Startup Bergen, Bergen kommune og Hordaland fylkeskommune.

 

Foto: NHHS

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, slik at du kan ta helg med trygg forvisning om at du er helt oppdatert på innholdet vi publiserer. Bli med, du også!